The Bridge

brdg

A lua ideea unui serial danez de succes si a o localiza in, probabil, cel mai periculos loc din lume, ei bine, asta are darul a sugera extrem de multe amatorilor de seriale politiste. Intr-o oarecare masura „The Bridge” livreaza ceea ce promite. Din pacate, cateva probleme majore ies la suprafata extrem de repede, mutiland succesul la public. Povestea pare a se indrepta catre o abordare a „fenomenului Juarez”, una dintre cele mai macabre enigme ale lumii actuale. Un numar imens de femei au disparut in zona orasului fara ca cineva sa poata opri sau macar explica teroarea ce a transformat orasul mexican si zona de frontiera din apropiere in cel mai infiorator loc din lume in care sa iti cresti copii … Scenariul este destul de confuz iar cazul care porneste serialul este solutionat abrupt si intr-un mod neconvingator, producatorii ajungand dupa cateva episoade intr-un impas din care ies in cel mai pur stil mexican : telenovelas !!! … De la o vanatoare de fantome in stil Juarez „The Bridge” se indreapta catre o drama familiala siropoasa ceea ce nu are darul de a aduce servicii cotatiei serialului. Asta nu inseamna, insa, ca acesta nu are atuurile sale.

Diane Kruger face un rol bun, intrand in pielea unui detectiv cu comportament straniu, datorat sindromului Asperger. In rest, distributia isi face in mod decent treaba fara ca cineva sa iasa in evidenta, in ciuda faptului ca serialul este populat de cateva personaje pitoresti. Bine realizat, „The Brdige” pierde mult din cauza scenariului superficial care nu reuseste sa exploateze subiectul extrem de ofertant.  Nu este cotat excelent de IMDB, insa as spune ca este suficient de bun pentru a mentine ceva urme de interes in ceea ce priveste sezonul doi.

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. Mai e unul identic, ‘The Tunnel’ legat de tunelul de sub canalul Manecii. Alti actori, aceleasi replici. A fost o senzatie foarte ciudata sa vad acelasi episod cu actori diferiti 🙂

    • hmmm. nu am auzit de el pana sa-mi spui. are cotatie slaba rau, vad … lispa de idei, ce sa mai spui 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: