Migingo Island

Migingo este o insulita de aproximativ 2,000 mp, situata intr-o zona disputata teritorial a Lacului Victoria, cel mai mare lac african. Elevatia maxima a insulei este de 15 metri.  Migingo feste cea mai mica dintr-un grup de trei insule, celelalte fiind Usingo Island, aflata la 200 metri est,  si Pyramid Island, aflata la 2 km sud. Conform datelor din 2009, insula era populata de aproximativ 131 de persoane, majoritatea pescari si comercianti de peste. Insula se afla in mijlocul unor dispute teritoriale intre Kenya si Uganda.

ami1

ami2

ami3

ami4

ami5sursa imagini : Rulez-t

 

 

6 răspunsuri

 1. mi-a stat inima in gat crezand ca aia chiar sunt in mijlocul oceanului, ma gandeam la tsunami, uragane, fara copaci, etc. dar na unghiul!

  • cred ca nici acolo nu este in regula pe o furtuna puternica … oricum, nasol rau sa traiesti intr-un loc ca ala. unde, aud, nu lipsesc … bordelurile, by the way 😆

   • pai la inghesuiala aia, orice camera e un bordel, si sincer nu ai cum sa te pui cu hormonii cand la un metru in fata ta doi gafaie, si in stanga si in dreapta, si tot asa!
    Oricum urat acolo, apropo cat e metru patrat de teren 😀

   • 😆 da. recunosc ca nu m-am gandit la perspectiva asta, cu inghesuiala. desi nu e prea placuta. ca in bancul ala cu „hai sa ne organizam !!!” (sa nu ma pui sa il spun si pe asta, ca nu pot aici 😆

   • atunci pune un link 🙂

   • daca il gasesc , pun. da il stii sigur 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: