Premier League : Agony

Tripla lui United, care se doreste a fi (candva) magica, a jucat execrabil astazi, impotriva lui Fulham. Nu ar fi prea mare surpriza, avand in vedere ca Rooney si van Persie vin dupa accidentari mai mult sau mai putin de durata iar Mata abia a iesit di Purgatoriul la care il osandise Mourinho. Rezultatul a fost o agonie continua, un sir neintrerupt de pase catre marginea terenului, pase continuate cu cele mai proaste centrari din istoria Premier League. In jocul lui United nu se vede in nici uncaz vreo idee izvorata imaginatia lui Moyes si, in conditiile in care creatorii de joc ai echipei sunt intr-o coma ce pare a fi profunda, nu este nici o surprinza ca Fulham a deschis scorul la singura sa faza de atac. Sau ceva ce a aratat a atac. Singura !!!!

Faptul ca londonezii s-au multumit cu acel gol, pe care l-au crezut de ajuns pentru a impusca trei puncte, a dus la un asediu steril al lui United, asediu care devenea tot mai agitat pe masura ce trecea timpul. Trei schimbaru, dintre care una extrem de inspirata, au schimbat soarta meciului. Astfel, Janusaj a intrat pe teren, dand claritate unor atacuri care pana atunci pareau opace precum ceata de peste Canalul Manecii. A disparut din teren, bineinteles, Young, un individ care etse o rusine pentru tricoul lui Manchester United. Moyes nu isi da seama de asta, sau nu are tupeul de a schimba lucruri;e, avand in vedere ca Young este unul dintre transferurile „mari” ale ultimei perioade semnate Alex Ferguson. Astfel, catastrofalul jucator care de trei ani la United nu a „stralucit” decat prin cateva simulari mizerabile, isi face loc in echipa, tragand-o in jos cu o vointa demna de o soarta mai buna.

Un gol norocos al van Persie, venit dupa un assist mai degraba involuntar al unui Mata, sfios ca un incepator in acest meci, a fost urmat de un alt gol venit in urma unei devieri, iar soarta parea a plati o datorie lui United dupa meciul pierdut pe nedrept (sau nu), cu o saptamana in urma, pe terenul lui Stoke. A fost de ajuns, insa, inca o reprezentatie a defensivei DE INFERN a echipei lui Moyes si United mai face un pas departare de cupele europene.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: