13 Guns . Test

1

„13 Guns” este o bere produsa de catre Thwaites Brewery, un producator englez a carui istorie incepe in 1807, cand comerciantul local Daniel Thwaites infiinteaza o berarie in Blackburn. 200 si ceva de ani mai tarziu, fabrica are sediul central in acelasi loc din centrul orasului. In prezent compania detine un lant de peste 350 de pub-uri in nordul Angliei dar si o divizie hoteliera care opereaza lantul Shire Hotels.

3

„13 Guns” este o bere American IPA, o varietate IPA produsa cu soiuri de hamei american, eticheta mentionand, printre altele, Centenniel, Citra, Amarillo sau Chinok. Legat de experienta in sine, „13 Guns” este cu un gust dulce/amarui spre amar, puternic caramelizat, cu o aroma placuta dar deloc spectaculoasa (asta, venind dupa ce am avut de-a face cu fabuloasa aroma a Punk IPA), si cu un aspect limpede si o senzationala culoare de chihlimbar.  Una peste alta, mi se pare o bere excelenta. Scumpa, 9 RON in Kaufland, dar mai accesibila comparativ cu alte preturi practicate in Ploiesti pentru beri, sa le spunem … exotice.

2

Bere foarte bine cotatata, atat de Rate Beer cat si de Beer Advocate. Design incntator al sticlei si al etichetei. Bere inclusa in lista „1001 Beers You Must Try Before You Die” . Unde se gaseste si Ursus Black, daca nu ma inseala memoria …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: