Excision

exc

„Excision” este unul dintre acele filme care prelucreaza grotescul si il livreaza sub forma unei forme rascolitoare de firesc. Expresia alienarii mentale camuflata cameleonic sub masca normalitatii comune tuturor. Personajul interpretat fabulos de catre AnnaLynne McCord are o charsima intunecata care subjuga, transformandu-te pe negandite intr-un partizan al cauzei sale. Logica dialogurilor sale este covarsitoare. Mind blowing. Dialogul sau cu Divinitatea contine adevar rostit brutal, purtator de mesaj subliminal. Genul horror produce rar ceva similar, ceea ce scoate „Excision” din plutonul filmelor (horror) de duzina.

Filmul debutantului Richard Bates Jr. este o productie grotesque care se joaca cu elementele body horror cu o placere care ridica semne de intrebare. Asupra tutoror celor care graviteaza in jurul filmului 🙂 . De o parte si de alta a camerei de luat vederi. Filmul in sine are, insa, o calitate care nu ii poate fi trecuta cu vederea. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun film de acest tip, de la infioratorul „Taxidermia” incoace. Spre lauda mea, cu trimitere la ceea ce am spus mai sus, este singurul titlu grotesque horror pe care l-am vazut de atunci incoace.

Acting excelent, si o prezenta surprinzatoare pentru Ariel Winter, unul din starurile „Modern Family”. Coloana sonora excelenta. Film care se poate considera subevaluat de IMDB, chiar daca cotatia site-ului este laudativa, avand in vedere genul de care apartine „Excision”.

Cinefilia : Marian, Filme-Carti, Piratul Cinefil, Poison Whiskey, Cinemagazin, Angela, Julia, Movies As Mentors,  Mind Porn, Edge and Back

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: