From Dusk Till Dawn: The Series

fdtd

Prima mea „intalnire” cu Rodriguez dateaza din eopca VHS. Si NU, NU este vorba de „Desperado”, un film despre care nici nu prea as putea spune ca mi-a placut, cu toate ca a devenit definitoriu pentru stilul texanului. Este vorba de , probabil, cel mai bun film SF/horror al acelei perioade („The Faculty”, un exemplu despre cum poti face filme cu adolescenti fara a provoca diabet) si, cu siguranta, cel mai bun film cu vampiri. Din toate timpurile, pentru o categorie de fani ai genului care l-au transformat intr-o productie cult. Personal, nu as putea spune ca multimea de followers nu au dreptate, pentru ca filmul mi-a placut enorm, la vremea sa. Am apreciat chiar si cele doua continuari, mai mult sau mai putin jalnice. Pentru mine nu au fost pierdere de timp. Am auzit, asfel, de Ambrose Bieerce, inainte de a avea de-a face cu fabuloasa-i satira.

Vestea ca Rodriguez planuieste sa scoata ceva bani de pe urma unei francize care s-a nascut prea devreme, m-a bucurat. In acelasi timp, am avut ceva dubii. Ma interesa modul in care omul avea sa reinoade firul povestii. As putea spune ca serialul este inspirat din acest punct de vedere. Rodriguez isi bazeaza noua directie pe fasicnatia pentru sange a unei civilizatii care a creat un brand din varsarea acestuia. Avem parte, asadar, de o versiune interesanta a vampirismului, desprinsa din peisajul Stoker-ian al Transilvaniei. Sunt extrem de curios sa vad cu ce va contracara Del Toro. Ma rog, avand in vedere ca am citit The Strain, sunt curios sa vad CUM isi va pune pe ecran excelentul exercitiu de imaginatie materializat in trilogia inca nedisponibila pe piata noastra.

Precum multe din filmele lui Rodriguez, „FDTL: The Series” are nevoie de ceva timp. Pentru a intra in atmosfera. Insa odata obisnuit cu ceea ce incearca sa livreze serialul, cred ca ai destule sanse sa ai parte de o experienta interesanta. Un serial bun. Promite.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: