The Last Will and Testament of Rosalind Leigh

lw

Mai degraba un studiu de caz decat un film in adevartul sens al cuvantului, „… Rosalind Leigh” are darul de a dezamagi in cazul in care ai asteptari in ceea ce priveste firul povestii. Pentru ca acesta nu exista. Semnat de un regizor specializat in condensarea povestii in format „short”, Rodrigo Gudiño, filmul iese in evidentaprin faptul ca are doar 80 de minute, o caracteristica destul de putin intalnita astazi, intr-o perioada in care filmele tind cu macar 10 minute mai mult .

Artistic filmat, si atent la detalii, „… Rosalind Leigh” este incercarea lui Gudiño de a obtine frica cu mijloace putine. Tentativa reusita, in opinia mea. Daca vizual filmul nu mi s-a parut extrem de dur, cu toate ca elementele horror exista, as spune ca am gasit la acest film poate cea mai macabra coloana sonora pe care am auzit-o. Demna de un album „Deicide”, as spune 🙂 … Excelenta personificarea singuratatii intr-un monstru. Cred ca este detaliul care confera logica filmului.

Un bun exercitiu horror, sinistru auditiv, dar slab din punctul de vedere al actiunii. Slab … Inexistent, mai bine spus. Mie mi-a placut, dar nu il recomand decat fanilor genului.

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: