Salem

slm

In ciuda faptului ca, din ceea ce imi dau seama, serialul nu urmareste a documenta ceea ce a fost, probabil, cea mai sinistra manifestare de isterie in masa din istoria Americii, as spune ca „Salem” reuseste sa redea atmosfera vremii, introducand cu succes maleficul in scena. Ceea ce rezulta este un bun exercitiu de televiziune horror, insa trecand de asta, as spune ca ideea serialului mi se pare interesanta, avand in vedere ca „sale” isi centreaza actiunea intr-o vreme in care supranaturalul era considerat extrem de … palpabil. Identificat acolo unde nu era cazul, ar spune omul modern, ingropat sub gadget-uri high tech. WGN si al sau „Salem” indraznesc sa intrebe, in cea mai pura traditie a horror-ului supranatural, „What if ?” … Excelenta intrebare, as spune.

Cu toate ca serialul nu este prea bine primit de catre IMDB, de exemplu, nu l-as  incadra in categoria dezamagirilor. De genul celor care pun toti banii pe culoarea rosie. Sex, cu alte cuvinte. Destul de sinistru, multumitor, din punctul asta de vedere, as spune, sper ca serialul sa se tina de standardul la care s-a ridicat pilotul si sa nu alunece catre o poveste de dragoste superficiala, pigmentata cu ceva vrajitoare si funii de streang. Nu de alta, dar exista o serioasa amenintare din directia asta.

Un serial cu potential. Pana la „Penny Dreadful” as fi pariat pe el la capitolul horror, apoi mi-am reconsiderat standardele :). Oricum, avand in vedere cele trei titluri despre acre am vorbit astazi, adaugand „BAtes Motel”,”Vikings” si „Orphan Black”, as spune ca sezonul de primavara arata extrem de bine. Da, da …

Anunțuri

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: