Bates Motel (Season 2). Opinie

bm2

Al doilea sezon al excelentului serial creat de Anthony Cipriano ii consolideaza pozitia in peisajul show-urilor tv ale momentului. Ca fiind unul dintre cele mai bune, in opinia mea. Am fost foarte curios sa vad cum se va dezvolta firul epic al unei povesti care a riscat enorm, scotand din contextul temporal o poveste deja devenita cult. Si pot spune ca serialul se descurca perfect, povestea decurgand in continuare la fel de fluid precum si in cazul primului sezon. Doza serioasa de imprevizibil, personaje „vii” si un acting incantator din partea unei distributii absolut dedicate proiectului. Inutil a o mai mentiona pe Vera Farmiga, insa as putea comenta ca Freddie Highmore devine din ce in ce mai bun, personajul sau, Norman Bates, fiind absolut memorabil.

Serialul este incantator, fiind mult subevaluat de IMDB, cu al sau „8,2”. L-as cota undeva spre 9. Unul dintre favoritele mele.

Reclame

2 răspunsuri

  1. Bun serial, insa site-urile de subtitrari se pare ca s-au plictisit repede de el si pe la episodul 3-4 din sezonul 2 au decis ca e pierdere de timp. 🙂

    • english … 🙂 …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: