Brazilia 2014 : Asta a durut !!!

bra3

Nimic de spus. Nimic de comentat. poate doar in ceea ce priveste „nimic”-ul produs de catre Balonul de Aur, CR7. Un individ care s-a comportat precum un jucator mult prea mare pentru o echipa atat de mica precum cea a Portugaliei. Ceea ce, probabil, este. Din pacate, aroganta sinonima cu indolenta semnata „Cristiano” a costat Portugalia, care a jucat cu un om in minus mult inainte de eliminarea stupida a lui Pepe. Este un mister cum individul asta a ajuns sa detina un CV atat de stralucit si este durerossa te gandesti ca ascensiunea sa a inceput cu o alegere in detrimentul unui tip mult mai inteligent. Pe numele sau Cristian Chivu.

Daca tizul fabulosului Ronaldo si-a plimbat, doar, freaza neinspirata pe gazonul unde, cu cateva zile in urma, armada spaniola isi lua un sut in cur nu atat de dureros ca cel de la Trafalgar, dar pe acolo, Pepe a facut ceea ce mai era de facut pentru a jumuli si ultimii fulgi ai unui vultur incapabil a isi lua zborul. Nemtii i-au spulberat pe portughezi, si au facut asta cu un 5% din partea arbitrului si cu o usurinta a jocului care, paradoxal, a dat senzatia ca Lahm &Co nu s-au prea omorat cu firea. Nu stiu daca nemtii vor castiga usor Mondialul asta dar senzatia dupa meciul asta este ca POT. Odata ce isi permit sa tina pe banca, la un astfel de meci, un jucator precum Schweinsteiger.

Nu ramai cu prea multe dupa un astfel de meci. Nu a fost spectaculos, pentru ca nemtii nu au intentionat sa dea vreo sansa suspansului. In ceea ce ii priveste pe portughezi, suspansul ar fi tinut de manifestarea in vreun fel, oricare ar fi fost acela, a spectralului Cristiano. Care i-a speriat pe nemti cam cum il sperie Fantoma de la Opera pe un macelar din povestile lui Barker … Clive Barker.

 

Anunțuri

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: