The Strain. O prima impresie …

ths

Avand in vedere ca am citit (si mi-a placut) prima parte a trilogiei, as spune ca primul episod al serialului produs de Guillermo del Toro  nu a avut prea multe surprize in tolba. Asta, insa, nu ma impiedica sa declar ca sunt incantat de ceea ce a iesit in urma ecranizarii cartii semnat de del Toro si Hogan. Chiar daca ma asteptam la o amprenta mai vizibila a stilului del Toro, as spune ca serialul are parte de o atmosfera indeajuns de bine elaborata pentru a intra in categoria serialelor „must see” ale momentului.

„The Strain” aduce o reinterpretare interesanta a mitului vampirului, iar efectele speciale puse de del Toro in slujba proiectului mi se par cel putin decente. Per ansamblu, pilotul depaseste nivelul unui serial SF oarecare, atingand, in anumite momente nivelul unui film cu pretentii de blockbuster.

Ma bucura enorm aparitia acestui serial si imi dau seama ca 2014 si anii ce vor urma, cu „The Strain”, „American Horror Story”, „The Walking Dead” si „Penny Dreadfull” pe grila, dau din ce in ce mai mult senzatia ca asistam la o epoca de aur a serialului horror. Cuvinte mari, dar nu imi amintesc de o alta perioada care sa poata pune pe masa un numar atat de mare de seriale de gen atat de bune … Cu tot respectul pentru varianta masculina a lui Buffy. „Supernatural”, vreau sa zic …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: