Rectify. Season 2

rctf

Din punctul meu de vedere, „Rectify” a fost una dintre marile surprize ale anului trecut. In ciuda faptului ca primul sezon a trecut oarecum neobservat in mainstream, am avut noroc si am dat aproape intamplator de aceasa mica bijuterie „southern gothic”. La fel de lent precum etalonul absolut al genului, „True Detective”, serialul celor de la Sundance are ceva ce atrage … De fapt, neferindu-ma de cuvinte, as spune ca acest serial produce dependenta, in cazul in care reusesti sa te adaptezi ritmului sau.

Primul sezon  a fost mai degraba un experiment. Sase episoade care si-au introdus spectatorii in universul devastat al unui personaj a carui viata a fost fracturata de un eveniment tragic care l-a impins catre „death row”. Al doilea sezon a avut structura clasica a unui serial care se respecta, numarul de episoade urcand la zece. Prima parte a sezonului (vreo doua, trei episoade) am avut senzatia ca producatorii au fost luati prin surprindere de succesul serialului, bajbaind in cautarea unui scenariu care sa tina armata de fani in alerta.

Lucrurile intra, apoi, pe fagasul normal iar „Rectify” se pozitioneaza la nivelul atins de primul seozn. ACtingde clasa, regie impecabila si o poveste care reuseste sa livreze o experienta ce inspira nimic altceva decat CALITATE. In tot ceea ce priveste acest serial.

Singurul lucru negativ tine de promo-ul dinaintea finalului de sezon. Ultimul episod nu a oferit nimic „socant” ci doar promisiunea unui al treilea sezon la fel de interesant. Am fost oarecum dezamagit din punctul asta de vedere dar consider in continuare „Rectify” un concurent serios pentru topul de final de an.

Reclame

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: