From Dusk Till Dawn

fdtd

Ideea lui Rodriguez de a readuce in lumina reflectoarelor un produs cult al CV-ului sau nu ar trebui sa deranjeze fanii genului horror. Singura problema ar fi aceea ca serialul difuzat de El Rey nu reuseste sa mentina nivelul la care te-ai astepta, avand in vedere originalul. Povestea mi se pare crunt diluata, urmarind destul de fidel (din ce imi aduc aminte) firul epic al filmului din ’96. Zece episoade par cam multe, parerea mea fiind ca Rodriguez ar fi trebuit sa testeze piata, in genul „Rectify”, inainte de a se arunca la un proiect de o asemenea amploare. Decizia sa nu a fost foarte buna, dovada cotatia extrem de slaba a IMDB.

Lasand la o parte critica de specialitate, as spune ca serialul este digerabil, mai ales daca nu ai avut de-a face cu productia destinata marelui ecran. Acting destul de bun, puzderie de elemente marca RR si o poveste care oscileaza intre a fi bine pusa la punct si a o lua serios pe aratura. Imi plac insertiile hard rock ale lui Rodriguez, dar mi se par neinspirate scenele alea nudie-bar, cu toate ca recunosc ca si acestea au cohorta lor de fani.

Serial pentru fanii genului „vampire”. Din pacate pentru mine, neconvingator. Sunt tare curios cu ce vor veni in sezonul doi … De fapt, sunt curios daca mai au ceva asi in maneca, pentru ca in sezonul I acestia au stralucit prin absenta …

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: