Red Widow

rwd

Habar nu aveam de serialul asta. Am aflat de el doar pentru ca posterul s-a pliat conceptului unui post recent. La sfatul lui Paul am decis sa ii dau o sansa si as putea spune ca nu am regretat … De fapt, „Red Widow” intra intr-o categorie de seriale careia i-as fi dorit o soarta mai buna. Alaturi de „666 Park Avenue”, un alt serial lovit crunt de indicii de audienta. Un scenariu bun, dezvoltat inteligent, pana la un anumit punct, pentru a fi fortat in asa fel incat sa ofere un final decent, in conditiile in care s-a renuntat la un al doilea sezon(desi, ultima scena demonstreaza ca in echipa a existat macar o singura persoana care a sperat cu disperare ca proiectul sa nu dispara).

Din punctul meu de vedere, cei care au aruncat pe piata serialul asta au avut curaj. Curaj care avea sa ii piarda, intr-un final. Au intrat pe teritoriul unui gigant iar comparatiile nu ii puteau fi altfel decat in defavoare. Nimic nu ar fi putut creste la umbra unui „Breaking Bad”. „Red Widow” se joaca, in mare, cu acelasi concept. Imniprezentele droguri si involutia protagonist/antagonist. Radha Mitchell nu a avut timpul necesar pentru a produce un personaj cult precum icon-ul Walter White, dar eforturile sale mi s-au parut laudabile.

Un serial bun in prima parte si decent in cea de-a doua. Nu lasa gol in stomac, stiind ca nu vei mai avea parte de o continuare, dar cele opt episoade au fost o experienta … ok.

ps. fabuloase peisajele in care s-a filmat. Zona Vancouver, spune IMDB.

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: