Somos lo que hay

 

Straniu, precum disonanta coloana sonora imaginata de catre Enrico Chapela, „Somos lo que hay”, cunoscut international sub titlul „We are What We Are” nu pare a fi un horror dupa definitia genului. Este o fresca citadina urbana careia regizorul ii grefeaza oroarea unei incalcari a celui mai puternic taboo al speciei umane.

Intr-un peisaj pauper, comun cartierelor sarace ale oraselor mexicane, filmul isi plaseaza personajele, membrii unei familii al carei ax central, tatal, tocamai suferise o moarte subita. Nesigure, confuze si lipsite de viitor, cei patru membri ai familiei se comporta exact ca o familie de lei atunci cand pradatorul care aduce mancare dispare …

Atipic pentru un horror, in cazul in care insistam sa il etichetam astfel, actorii distribuit joaca efectiv, iar modul in care o fac merita laude, fara ca vreunul dintre ei sa iasa in evidenta.

Bina notat de IMDB ( 6.1), filmul are o cotatie surprinzatoare pe Rotten Tomatoes (74% freshness). Aduce aminte de un film selectat in prima selectie „8 Movies to Die For”, „The Hamiltons„. Pana la urma si aceasta productie mexicana este acelasi lucru : un film de festival, straniu si capabil de a te tine pe scaun. Bun, i-as da un 6,5 pentru jocul actorilor.

Publicitate

There are no comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: