A Good Marriage

agm

„A Good Marriage” este inca unul dintre acele filme care demonstreaza tuturor ca o creatie semnata Stephen King este aproape imposibil de transpus cu real succes pe ecran, cu exceptia rarelor cazuri in care cel din spatele camerei se numeste Kubrick, sau Darabont, sau alti vreo cativa … Una este sa ti se spuna o poveste direct de catre King, prin intermediul paginilor cartilor sale, si alta este a o asculta prin intermediul unei echipe de productie. Chiar daca scenaristul in cauza este chiar King in persoana. Care, opinie personala, in materie de cinema este cam in aceeasi postura in care se afla Hagi vis-a-vis de antrenorat. Omul incearca, crede in puterile sale dar, pur si simplu … sucks !

In ciuda unei distributii respectabile, filmul da senzatia de superficialitate, o „calitate” comuna multor filme care incearca sa redea atmosfera romanelor lui King cu un buget redus si interes si mai scazut din partea caselor de productie. Nici povestea din spate nu este una dintre cele mai bune ale lui King asa ca ai parte de un thriller nu departe de nivelul celor tip „mijloc de saptamana”.

Decent dar cam atat. Nu cred ca SK si-l va trece in CV. Sunt convins ca povestirea esye mult, mult mai buna.

 

2 răspunsuri

  1. In primul rand va rog sa-mi permiteti un salut si sa va doresc numai bine. Am nevoie de colaborarea tuturor celor care vor inlaturarea mizeriei din invatamantul din Romania si sper sa faceti parte dintre acestia. Poate veti avea timp sa cititi si sa colaborati intr-un fel sau altul. Numai bine. https://marverdecublog.wordpress.com/declaratie-de-intentie/

    • multumesc pentru invitatie. nu stiu in ce masura voi putea contribui, insa. seara buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: